Sommaren 2018 samarbetar vi med Campus Gotland, Uppsala University Housing Office och Gotlandshem gällande sommaruthyrning av studentlägenheter på Mejerigatan samt Fältgatan i Visby. Ett begränsat antal lägenheter finns. Först till kvarn.

 

För administrativa frågor gällande ditt boende innan du är på plats kontakta Uppsala University Housing Office; 018-155191 eller info@housingoffice.se

För nyckelhämtning/ lämning kontakta Micaela Janatuinen;
0707 – 18 31 09 eller ordforande@rindi.com

 

Endast du som är antagen på en sommarkurs på Uppsala universitet Campus Gotland och som ämnar studera aktivt sommaren 2018 kan visa intresse på dessa lägenheter. Erbjudandet gäller inte sommarkurser på distans. En antagningsupplysning kommer att tas på varje student.

Ett begränsat antal lägenheter finns. Lägenheterna uthyrs endast under sommarkursens datum. Lägenheterna ligger i korridor, har eget badrum och liten kokvrå (bas utrustad). De är möblerade med säng (inkl. täcke och kudde), matbord, stolar, bokhylla, skrivbord och golvlampa, läs mer om boendet här. Du behöver inte vara registrerad som bostadssökande hos Gotlandshem, som äger lägenheterna.

 

Har du blivit antagen till en sommarkurs kommer du få ett mail med information om hur du anmäler ditt intresse på detta boende, denna anmälan är öppen mellan 10-20 maj. Anmälan är då bindande. Då det endast finns ett begränsat antal lägenheter tillämpas först till kvarn. De första som anmält sig och som går igenom registreringsupplysningen blir erbjuden en lägenhet. Mer information skickas då till dig.

När dessa lägenheter är uthyrda har vi inga mer boenden att administrera. Vi hänvisar er då till:
www.blocket.se
http://helagotland.lokus.se/
www.vandrarhemvisby.se
http://visbylogi.se/
www.visbyfangelse.se

På Facebook finns sidorna: ”Bostäder på Gotland” och ”Bostäder – köpes, säljer, uthyres Gotland”