Bild 1 av 2

Blåeld Fastighetsaktiebolag

Två områden med studentboende i Visby.

På Fältgatan 79 i Visby erbjuder vi trevliga ettor på 32 kvadratmeter. Läget är centralt nära Östercentrum, ringmuren och Campus Gotland. Under december och januari 2018 har huset fått en ordentlig uppfräschning och alla lägenheter och övriga utrymmen är nymålade och möblerade med helt nya möbler. Detta är ett boende för dig som vill bo riktigt bekvämt.

Varje lägenhet har en egen balkong/ uteplats. I lägenheten finns ett fullt utrustat pentry med mikrovågsugn. Det finns även tillgång till ett stort gemensamt kök där det finns plats för matlagning och samvaro. Gemensam tvättstuga.

För perioden 1 februari till 17 juni 2018 är hyran 4 900:- /månad. I hyran ingår värme, vatten, el, bredband samt regelbunden städning av gemensamma utrymmen och tillgång till gratis parkering.

 

På Halsjärnsgatan 13, i södra delen av Visby, finns även ett studentboende med tio lägenheter. Lägenheterna är avsedda för en person och har ytan 28 kvadratmeter. Det är en öppen planlösning med kombinerat sov-, vardagsrum och kök. Köksdelen har kyl/frys, spis med ugn, micro, husgeråd och köksmöbel. Vardagsrumsdelen är möblerad med bl.a. en bäddsoffa och skrivbord. Sovdel med våningssäng. Badrum med dusch och tvättmaskin.

Hyresperioden 2017/2018 är fr o m den 21 augusti 2017 t o m den 3 juni 2018. Månadshyran, som betalas i förskott, är 4 300 kronor. I hyran ingår värme, vatten parkeringsplats och el. Hyrs ut läsårs och terminsvis.

 

Läs mer om dessa två studentboende här där du också kan lämna en intresseanmälan:
http://www.blaeldfastighet.se/studentboende