Bild 1 av 4

Gotlandshem

Lediga lägenheter

De som har det största antalet studentlägenheter i Visby är Gotlandshem, vi rekommenderar att du kontaktar dem och ställer dig i kö så fort som möjligt när du har bestämt dig för att välja Gotland som studieort.

För närvarande finns det 15 studentlägenheter Lägenheterna finns kvar för intresseanmälan till och med tisdag 17 september klockan 12.00 på https://www.gotlandshem.se/sok-ledigt/sok-ledigt-student/

Gotlandshem har studentlägenheter i Visby med närhet till både centrum och Campus. Lägenheterna är belägna på Mejerigatan samt på Fältgatan. De har både basmöblerade ”korridorlägenheter” och omöblerade lägenheter på 26,6-40,4 kvm.
Studentlägenheter på 18,7 kvm kostar 3266kr/månaden och en studentlägenhet på 19 kvm kostar 3272kr/månaden.

 

Att tänka på

Lägenheterna är endast avsedda för studerande vid Uppsala universitet, Campus Gotland och studerar på heltid. Du kan inte hyra ut i andra hand och du kan inte plombera den över sommaren. Du kan ställa dig i deras kö när som helst men först när du väl blivit antagen kan du aktivt börja söka studentlägenhet.

Du måste aktivt tacka ja till en lägenhet om du blir erbjuden en. Det räcker alltså inte med att bara visa intresse på en lägenhet.

Mer information om Gotlandshems studentbostäder du här och här.